Services

Identity
& branding

Jij bent uniek in jouw talent. Niemand anders doet wat jij doet of kan wat jij kan. Jouw identiteit is tevens de basis van je merk en als je merk groeit, groeit de aandacht van je fans mee. Jullie versterken elkaar. BYM zet dit vliegwiel voor je aan.

Influencer
fashion

Vergeet merchandise. Geen standaard shirtje met bedrukt logo. BYM ontwerpt voor jou een uniek op maat gemaakt fashion brand, die jouw persoonlijk merk laat groeien en jouw community meer betrokkenheid geeft. Maar BYM doet nog meer…

e-commerce

Weet je precies wie jouw fans zijn? Waarom ze jou en jouw talent zo waarderen? Wat ze beleven als ze je zien en horen? En als je dat allemaal weet, wat doe je dan met die kennis…?

Our goal is to increase your brand value by
combining strategy, fashion, content and data.

Get in touch

Ben jij er klaar voor om jouw merk te versterken met een eigen fashion brand? Wij helpen je graag om dit te realiseren. Wacht niet langer. Neem contact met ons op!

IDENTITY & BRANDING

Jij maakt muziek, creëert beleving en laat een vonk overspringen naar je publiek. Jij zoekt verbinding met de mensen die genieten, dansen, luisteren. Op de golven van die verbinding ontstaat een gevoel van saamhorigheid, van eenheid. Je probeert dit gevoel steeds weer te raken door je show, je muziek almaar te vervolmaken. Jouw fans herkennen je drive. Ze willen meer, komen terug, zoeken online naar filmpjes, naar muziek, naar verhalen.

Deze verbinding tussen fans en dj komt tot uiting in de beleving van het merk en de identiteit van de dj. Hoe sterker het merk, hoe langduriger de verbinding intact blijft. Branding begint dus met jouw identiteit als dj. Jij bent uniek in jouw talent. Niemand anders doet wat jij doet of kan wat jij kan. Door van jongs af aan je muziek te ontwikkelen en je show op te bouwen heb jij jezelf, wellicht min of meer vanzelf, als merk neergezet.

Nu is het tijd voor een fashion brand. Daarvoor is een heldere, digitale merkstrategie nodig. Zo’n merkstrategie ontwerpt BYM voor je, altijd in samenwerking met jou en je management. Dit brengen we samen in een brandbook, waarin zowel visueel als tekstueel je merkstrategie ligt vastgelegd.

INFLUENCER FASHION

Branding is een essentieel onderdeel van jouw groei als artiest. Daarom kijken wij samen met jou naar de kern van je merk. Waar droom je van? Welke ideeën heb jij zelf? Hoe wil jij je fans bereiken? Met welke kleuren, uitingen en artwork?

BYM ontwerpt vervolgens unieke fashion items, die passen bij jou als artiest en als persoon. Kwaliteit staat daarbij zeer hoog in het vaandel. Daarom kiezen we voor custom pasvormen en een wijde verscheidenheid aan stoffen, als organisch audel & 100% katoen, bamboe, satijn, polyester, dri-fit mesh en meer. Heb je een bepaalde printmethode in gedachten? Bijna alles kan. Denk daarbij aan diverse zeefdrukmethodes, sublimatie, digital print, borduren in 2D of 3D, aplique, patches, waterprint, rubberprint, etc. We beschikken over alle tools om je fashion items volledig naar jouw wens te kunnen ontwerpen.

BYM ontwerpt design kleding op maat. We nemen design, productie en fulfilment uit handen, vormen een brandingstrategie en door middel van slimme online marketing en e-commerce technieken weten we de producten te verkopen en het merk internationaal schaalbaar te maken.

Online marketing & E-commerce

Je fans zijn je bestaansrecht. We kunnen het niet anders formuleren. Je hebt ongetwijfeld al veel gegevens van je fans verzameld, al of niet bewust opgeslagen in databanken. BYM helpt je een grondige en gedetailleerde kennis op te bouwen van je fanbase. Dat is creatief. Dat is inspirerend. En het is natuurlijk ook commercieel interessant. Geld verdienen aan je merchandise is noodzakelijk. En leuk.

We bepalen de manier van marktbewerking op basis van de eerder ontworpen merkstrategie.
We ontwerpen converterende webshops met ingestelde meetsystemen en maken gebruik van e-commerce technieken om de producten online te verkopen. We werken daarin nauw samen met jou, waarbij jij de organische branding verzorgt via je eigen (social) kanalen. En wij de online marketing activiteiten zoals e-mailmarketing, social ads en vindbaarheid in de zoekmachines. Ook verkopen wij offline op je eigen feesten en/of festivals.

Met onze online activiteiten verzamelen we essentiële data over jouw doelgroep die we kunnen gebruiken om het bereik, de doorloopsnelheid van de producten en betrokkenheid van je fans steeds iets te verhogen. Hoe we dat doen? Dat laten we je uiteraard graag zien.