Clients

Julian
Jordan

Van one-to-watch tot leider van het peloton, de snelle groei van Julian Jordan door de dansmuziekwereld is bijzonder om te aanschouwen. Zijn eigen muziekstijl vraagt om unieke fashion items. Hoe BYM dat waarmaakt…?

Blasterjaxx

Blasterjaxx wilde al jaren een eigen merchandise lijn. Kleding die tijdens optredens en reizen lekker zit en die hun fans echt vet vinden! Wat doet BYM voor Blasterjaxx…?

Reinier
Zonneveld

De snelst groeiende technogigant Reinier Zonneveld heeft een zeer specifieke branding opgebouwd, met een grote, trouwe internationale fanbase. Passend bij Filth On Acid maakt BYM unieke designs van hoge kwaliteit kleding. Weten hoe…?

Julian

Jordan

Samenwerkend vanuit een branding strategie verkopen wij de producten wereldwijd aan zijn fans. We nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat zijn fans over ter wereld de kleding van Julian kunnen dragen.

IN A WORLD WHERE EVERYONE SEEMS TO FOLLOW, I LIKE TO LEAD

Al in de nabije toekomst gaan we meer unieke collecties uitbrengen die aansluiten bij het repertoire van Julian Jordan. Zoals hij het zelf zegt: "Ever since I was a little boy I always told my mom what I wanted to wear. In a world where everyone seems to follow, I like to lead, create my own style and most importantly always stay true to myself."

Blasterjaxx

Aansluitend op de input van Blasterjaxx heeft BYM uniek artwork ontwikkeld die past bij de uitstraling en persoonlijke voorkeuren binnen het merk Blasterjaxx. De juiste pasvorm was daarbij enorm belangrijk. Daar hebben we veel energie in gestoken. BYM ontwikkelde de online setup, zodat de webshop, Ads en dataverzameling soepel verloopt.

WERELDWIJD VROEGEN ONZE FANS OM EEN EIGEN MERCH LIJN

Het resultaat is een geweldige samenwerking waar de artiesten de organische branding verzorgen met pop-up shops tijdens ADE en BYM de digitale partner is voor de verkoop van de producten online, met onder meer social ads, e-mailmarketing, organische en geadverteerde vindbaarheid en dataverzameling.

De toekomst ziet er voor Blasterjaxx nog rooskleuriger uit nu de Blastersoldiers hun idool wereldwijd kunnen volgen in unieke Blasterjaxx-kleding.

Fotograaf: @anonymousgents

Reinier

Zonneveld

BYM ontzorgt FOA waar het kan met design, productie, fulfilment, online marketing, e-commerce, e-mailmarketing en offline verkoop waarbij we in nauwe samenwerking met Reinier en zijn management schakelen over de branding en de richting van het merk.

MET DE UNIEKE COLLECTIES ZETTEN WE TRENDS IN DE TECHNO-SCENE.

Onze werkwijze leidt tot een hoge omloopsnelheid, tevreden klanten, aanwezigheid van het FOA-beeldmerk op grote technofeesten en een organische groei van het merk. We betrekken ook de fans bij nieuwe ontwerpen en gebruiken releases voor unieke items.

Met de unieke collecties van FOA zetten we trends in de techno-scene. Net zoals Reinier Zonneveld doet met zijn eigen sound.

Get in touch

Personal branding is het doel, fashionable merchandise het middel. Door expertise en ervaring combineren wij jouw wensen met die van je fans. Ons doel is jou en je fans dichter bij elkaar brengen. Benieuwd hoe? Stuur ons een berichtje of bel gewoon even.

Clients